Tretmani lica

tretman_licaTretmani lica - tretmane lica radimo preparatima poznatih kozmetičkih kuća za profesionalnu kozmetiku: MATIS, SOTHYS, AFRODITA, ...

– Medicinsko higijenski tretman (aknozna i problematična koža)
- Biološki tretman lica
- Aha tretman - voćne kiseline
- tretman
- lifting
- rolerima
- za muškarce – antistres tretman (relaksacija) i nova koža (čišćenje).

Higijenski tretman

Preporučujemo da se radi po jedanput u svakom godišnjem dobu ili bar minimalno po dva puta godišnje uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Sastoji se od pripreme kože za rad, masaže, otvaranja pora vapozonom, čišćenje komedona, piling i lekovita dezinficirajuća smirujuća maska. Sam proces rada traje oko sat i petnaest minuta do dva sata.

- Postoji i tretman za mlade gde se može početi sa negom već od 14 - 15 godina, odnosno kada potreba to zahteva. Svi preparati su prirodni, prilagođeni mladoj koži.

Tretmani lica - kompletan

Tretira se lice, vrat i predeo oko očiju. Priprema kože, masaža 200 pokreta, čišćenje, piling, masaža zavisi od stanja kože klijenta. U ovom kompletnom tretmanu se dobija sve što je koži potrebno.

Aha tretman - voćne kiseline

Glikozne ili voćne kiseline imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, regulišu izlučivanje sebuma, skupljaju pore, deluju na ublažavanje fleka i bora, na izbeljivanje fleka.

Kontraindikacije su samo sunčanje i akutni stadijum akni.

Za rešavanje nekog problema na primer akne, fleke, ... preporučuje se serija od šest tretmana (1 – 2 nedeljno). Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka i zategnuta. Tretman se može raditi već od 15 -te godine, preporučuje se i ženama i muškarcima. Tretman traje oko sat vremena.

Radiotalasni lifting

Lice, vrat i dekolte - radiotalasima se stimuliše sinteza kologena u dublji sloj kože. Koristi se za osvežavanje i podmlađivanje kože kao i za podizanje tonusa kože. Rezultat je vidljiv već posle prvog tretmana, ali za trajan izgled podmlađivanja potrebno je najmanje pet tretmana. Odlično se nadopunjuje sa mezoterapijom lica. Vreme trajanja tretmana je oko 40 minuta.

Hemijski piling – easy phytic rastvor kombinacija tri alfa hidroksi kiseline (glikolna, mandelična, lektična) i fitične, kojom se postiže maksimalna efikasnost i minimalni neželjeni efekati. Nema mnogo ljuštenja i to je ugodno za klijente koji ne žele da remete socijalne aktivnosti.

Kontraindikacije: Trudnice i dojilje, herpes na usnama, korišćenje sistemskih retenoida (šest meseci) tretmani mikrodermoabrazije, korišćenje Aha krema ili benzoil - perokside. Tretman se radi jednom nedeljno.

Skin recovery inno – peel


Koristi se u lečenju akni, regulaciji sebuma, redukciji pora, plitkih ožiljaka od akni. Sekundarno dejstvo se ogleda postinflamatorne pigmentacije.

Sastav: Rezorcinol, salicilna kiselina, laktična kiselina, mandelična kiselina, retinol. Učestalost primene 4 - 6 tretmana na deset dana.

Lactobio c inno - pee
l

Glavno dejstvo je regeneracije i biorevitalizacija kože. Savršen u borbi protiv raznih znakova starenja kože i za zrelu kožu, za pušačku kožu. Sekundarno dejsto je površna hiperpigmentacija, ujednačava ten.

Sastav: Glikolna, laktična, laktobionična, hijaluronska, mandelična kiselina i vitamin C.

Primena: Šest tretmana na dve nedelje.

Mezoterapija - derma rolerima

Tretman derma rolerima pomaže koži protiv bora, ožiljaka i strija. Metoda koja je u skorije vreme poznata i u Srbiji, je tretman koji povređuje kožu malim iglicama i tako povećava cirkulaciju i aktivira sopstveni mehanizam lečenja kože koji dovodi do zatezanja kože, izjednačenja promene pigmentacije, reguliše proizvod loja i ravna ožiljke.

Kako deluje derma roler?

Derma roler pravi male ubode u koži. Te povrede najmanjih kapilara dovode do toga da se periferna krvna zrnca otpuštaju. Trombociti se povežu i zatvaraju povređene krvne sudove. Bela krvna zrnca rastvaraju oštećeno tkivo i stimulišu razvoj novog tkiva kroz ćelije vezivnog tkiva, koje takođe proizvede novi kolagen i elastične vlasi.

Primena: Primenjuje se pod lokalnom anestezijom, tako da je skoro bezbolan. Nakon takve terapije, moguće je da je koža crvena do dva dana posle terapije. Rizik infekcije je minimalan, jer se rupe na gornjem sloju kože već posle nekoliko minuta zatvore. Treba od oko 4 do 6 intezivnih tretmana da bi se dobio dobar rezultat. Razmak između tretmana tri nedelje.

Tretmani za muškarce: Antistres tretman i nova koža
Antistres tretman
– intezivan tretman za detoksikaciju i opuštanje, posebno stvoren za negu muške kože lica, leđa i dekoltea. Aktivni sastojci ginsenga i vitamina C pročišćuju i učvršćuju kožu, uklanjaju umor te joj daju zdravi sjaj.

Nova koža - Pročišćavajući tretman za redukciju proširenih pora i sjaja kože, i kao prevencija za nastanak mitisera i neophodno hidrira kožu.

Mezoterapija lica

Tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Može se raditi iglom ili aparatom bez igle (niskim frekvencijama radiotalasa stvara probojnost ćelijske membrane i aktivni kokteli se ubacuju direktno u ćelije mezoterma). Za ublažavanje bora, podizanja tonusa kože, akne, hidratacija, rešavanje fleka i primena u prevenciji protiv starenja kože. Radi se serija jednom nedeljno od 2 do 6 tretmana.

O nama

Salon “VAMP” je nastao 2000. godine u Zmaj Jovinoj br. 2 u Ćupriji. Proširili smo se 2010. godine i preselili u nove prostorije u ulici Kneza Miloša 8-12 i tako proširili i svoje delatnosti. Sada smo u samom centru u modernom prostoru koji odiše svežinom i pruža osećaj mira i ravnodušnosti…

Kontaktirajte nas

Vamp

Kneza Miloša 8/12, 35000 Ćuprija

035/8470-350

  0654703500

info@vamp.rs

www.vamp.rs

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00 - 20:00

Subota
09:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Pratite nas