Masaže

masazaMasaže

Relax masaža je blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Može se raditi relax celog tela ili parcialno pojedinih delova (leđa, stopala, ruku ili vrata i lica).

Terapeutska masaža leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencialnih ulja koje znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.
Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja se stres i znatno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nekog napornog radnog dana nakon nekog vrlo stresnog događaja. Trajanje masaže od 45 minuta do sat vremena.

Anticelulit masaza
- glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Trajanje masaže je 40 minuta. Trajanje serije deset dana svakog dana ili svakog drugog dana, a šestog dana od početka menstruacije. Za optimalni rezultat, potrebno je uraditi najmanje tri serije.

Aromaterapija predstavlja vrstu masaže u okviru čijih tretmana se koristi aromatska ulja. Deluje blagotvorno na kožu, deluje i na emocije, zglobove, mišiće i cirkulaciju.

O nama

Salon “VAMP” je nastao 2000. godine u Zmaj Jovinoj br. 2 u Ćupriji. Proširili smo se 2010. godine i preselili u nove prostorije u ulici Kneza Miloša 8-12 i tako proširili i svoje delatnosti. Sada smo u samom centru u modernom prostoru koji odiše svežinom i pruža osećaj mira i ravnodušnosti…

Kontaktirajte nas

Vamp

Kneza Miloša 8/12, 35000 Ćuprija

035/8470-350

  0654703500

info@vamp.rs

www.vamp.rs

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00 - 20:00

Subota
09:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Pratite nas