O nama

teta


Salon “VAMP” je nastao 2000. godine u Zmaj Jovinoj br. 2 u Ćupriji. Proširili smo se 2010. godine i preselili u nove prostorije u ulici Kneza Miloša 8-12 i tako proširili i svoje delatnosti.

Sada smo u samom centru u modernom prostoru koji odiše svežinom i pruža osećaj mira i ravnodušnosti sa ljubaznim osobljem koje Vam je uvek na raspolaganju.                                   

Godine predanog rada i usavršavanja, stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.       

Naravno svih ovih godina postoji i saradnja sa stručnjacima iz raznih oblasti koji su tu da nadograde postojeće usluge. U našem salonu možete dobiti kompletnu negu od tretmana lica i tela, depilacija, pedikira, manikira, nadogradnje noktiju, trajne šminke, solarijuma, ... u ponudi je veliki broj tretmana kako manuelnih tako i aparativnih. Koriste se preparati vrhunskih proizvođača za profesionalnu upotrebu. (MATIS, SOTHYS, AFRODITA, CRYSTAL NAILS, CND SMELLAC, AROMARA, ...)

Godinama uspešno koračam kroz svet profesionalne kozmetike, strpljivim i vrednim radom i stalnim usavršavanjem. Nadam se da to moji klijenti prepoznaju. Stečenim iskustvom ponosno dočekujem nove i nove generacije svojih klijenata uživajući u poverenju onih koje me prate od samog početka. HVALA VAM NA POVERENJU.

Ako želite da ulepšate svoj dan, dođite u salon lepote VAMP.

Naš salon je posetilo više od hiljadu klijenta i bilo bi lepo da i Vi dođete i uverite se u naš kvalitet.

Očekujemo Vas...

O nama

Salon “VAMP” je nastao 2000. godine u Zmaj Jovinoj br. 2 u Ćupriji. Proširili smo se 2010. godine i preselili u nove prostorije u ulici Kneza Miloša 8-12 i tako proširili i svoje delatnosti. Sada smo u samom centru u modernom prostoru koji odiše svežinom i pruža osećaj mira i ravnodušnosti…

Kontaktirajte nas

Vamp

Kneza Miloša 8/12, 35000 Ćuprija

035/8470-350

  0654703500

info@vamp.rs

www.vamp.rs

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00 - 20:00

Subota
09:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Pratite nas