Manikir

manikirManikir

Kao i lice, ruke su prve na šta obratimo pažnju, kako kod sebe, tako i kod drugih. Nažalost štetni uticaji iz naše okoline, kao što su hladnoća ili razna hemijska sredstva koja se koriste u domaćinstvu isušuju kožu ruku čineći je grubom i ispucalom. Počeci ulepšavanja ruku potiču iz Egipta, još u najstarije doba ljudske civilizacije. Manikir je nega ruku, stanje, oblik i čistoća ruku su najbolji pokazatelji lične higijene i kulture. Zato je važno sprovoditi tretman manikira barem jednom mesečno.

Klasičan manikir - podrazumeva oblikovanje noktiju, poliranje nokatne ploče, sređivanje zanoktica, piling, masažu i lakiranje. Osim klasičnog manikira možemo izdvojiti i ojačanje prirodnih noktiju, nadogradnju i izlivanje. Radimo gel i akril tehniku.

Trajni lak
– je relativno nova tehnika lakiranja noktiju na našim prostorima. Trajni lak u boji se nanosi kao lak, a traje kao gel. To je polutrajna boja savršena za one koje ne vole veštačke nokte jer ne oštećuje prirodne nokte. Nanosi se tanak sloj baze, zatim dva sloja trajnog laka u boji i na kraju top gel lak za sjaj. Za samo 10-ak minuta imaćete nokte u željenoj boji sa besprekornim sjajem koji traje čak tri nedelje.

Dve najpopularnije tehnike nadogradnje i izlivanja su gelovima i akrilom. Obe tehnike daju krajni vizuelni izgled takav da je teško razlikovati kojom tehnikom je urađeno. Nadogradnja noktiju gelovima daje nokte koji su tanji, fleksibilniji i izgledaju prirodnije od nadograđenih akrilom. Akril je neznatno čvršći od gelova.

Parafinsko pakovanje ruku


Služi za dubinsku i intezivnu negu i hidrataciju vaših ruku. Ruke sa parafinskim pakovanjem dubinski očiste i hidriraju, što je posebno korisno za one koje su često u dodiru sa vodom ili nekim hemijskim sredstvima. Ukoliko imate suve i ispucale ruke, ili problem sa zanokticama predlažemo vam tretman ruku parafinskim pakovanjem. Parafinsko pakovanje zagreva ruke, što povoljno deluje i kod osoba koji imaju problem sa cirkulacijom ili reumom.

O nama

Salon “VAMP” je nastao 2000. godine u Zmaj Jovinoj br. 2 u Ćupriji. Proširili smo se 2010. godine i preselili u nove prostorije u ulici Kneza Miloša 8-12 i tako proširili i svoje delatnosti. Sada smo u samom centru u modernom prostoru koji odiše svežinom i pruža osećaj mira i ravnodušnosti…

Kontaktirajte nas

Vamp

Kneza Miloša 8/12, 35000 Ćuprija

035/8470-350

  0654703500

info@vamp.rs

www.vamp.rs

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00 - 20:00

Subota
09:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Pratite nas